Stand up -koomikko Heikki Vilja

Heikki Vilja on yksi Suomen eniten keikkailevista koomikoista ja syystä – Heikki on aina hyvä.

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Heikki on naurattanut yleisöjä jo yli kymmenen vuoden ajan

Heikki Vilja niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa.

Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta ja Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta.

Vauhdikas Heikki on iloinen, mukava ja sympaattinen. Vaikka hän tarpeen tullen osaa olla myös hauskalla tavalla pisteliäs, voi yleisö silti olla täysin huoletta, sillä Heikin sydän on yhtä iso kuin hänen virneensä.

Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Esitykset

Stand up -show
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Heikki Viljan stand up-showssa pikkuisen vinosta vinkkelistä katsottuna perinteiset asiat muuttuvat hieman oudoiksi. Heikki kun on normaalien tilanteiden ”se nolo mies”. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Heikki on lapsi kohtalaisen suuressa vartalossa.

Heikki sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Mikään juhla ei ole liian iso tai pieni Heikille. Saman verran tilaa hän vie kuitenkin. Kokemusta löytyy niin loppuunmyydystä Finlandia-talosta kuin neljän hengen saunailloista.

Näytteet

Kokoonpano

Heikki Vilja

Erityismaininnat

Naurun tasapaino 3.sija 2015

Vuoden Tulokas 2011

Helsinki Comedy festival Gong-shown voittaja 2011

Casino Talent stand up -koomikkojen sarjan voittaja 2011

Lisätiedot

Heikin sydän on yhtä iso kuin hänen virneensä.