Heidi Pakarinen

Kun naislaulajaan yhdistyy viehkeys, intohimo ja ammattitaito, syntyy tähti, ja sellainen on Heidi Pakarinen!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Musiikin luoma voima ja energia on Heidin omien sanojen mukaan ”parasta elävänä ja tanssipaikoilla”

Konserteissa ja keikoilla tangorakkaus -termin lanseerannut Heidi on parhaimmillaan: hän antaa yleisölle lämpöä, energiaa ja hyvää mieltä. Heidin mottoina ovat tunne, vetovoima, ilo musiikkiin ja elämään.

Musiikin suhteen ollaan tarkkoja: Heidi kunnioittaa laadukkaita melodioita, sävelkulkuja ja harmonista kauneutta sekä ammattimaista sovitustyötä. Tunteikkaat tangot, tyylikkäät iskelmät ja menevä tanssimusiikki on Heidin ominta aluetta.

Jokainen uusi tilaisuus on tuonut lisää varmuutta ja osaamista ja Heidin vahvuutena on loistavan äänenlaadun lisäksi luontainen musikaalisuus ja oma tahto.

Heidi on sydämellinen ja valoisa esiintyjä, joka ottaa huomioon kaikki ympärillä olevat: hän rakastaa ihmisten parissa työskentelemistä ja olemista, hän tanssii ja suo lämpöisen hymyn ohikulkevillekin.

Kun haluat kokea iloa, valoa ja rakkautta, Sinun täytyy kohdata ja kuulla Heidi.

Esitykset

Monipuolista tanssittavaa musiikkia
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Tunteikkaat tangot, tyylikkäät iskelmät ja menevä tanssimusiikki  toteutetaan valintasi mukaan joko Karavaani-orkesterin tahdittamana tai haitarisäestyksellä.

Näytteet

Kokoonpano

Heidi Pakarinen

HOT orkesteri

Myös esim. solisti + haitaristi tai solisti +piano

Erityismaininnat

Lavatähti-kilpailun voittaja, v. 1996

Tangokuningatar v. 2013

Lisätiedot

Heidi tekee tanssilava- ja -ravintolakeikkojen lisäksi erilaisia konsertteja niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin, hän käy vanhainkoti- ja palvelutalovierailuilla ympäri Suomen.

Heidi on myös ammattitaitoinen juontaja ja emäntä erilaisiin tilaisuuksiin niin yksityisistä yritysjuhliin, sillä hänellä on kokemusta tv- työstä useissa musiikkiohjelmissa ja toimittaja- juontajatöistä suorassa tv-ohjelmassa.

Heidin ääntä kuullaan myös YLE Radio Suomen taajuudella Sekahaku- tanssiohjelman toimittajana.