Heidi Kukkula

Heidi Kukkula on pirteä ja monipuolinen laulaja!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Heidi keikkailee The Moods yhtyeensä kanssa

Heidi Kukkula on Tangomarkkinoiden semifinaalista sekä Radiotähti ja Golden Stars -kilpailuista tuttu artisti, joka on esiintynyt jo vuosia ravintoloissa, laivoilla ja show-produktioissa sekä erilaisissa tilaisuuksissa Heidiltä taittuu niin iskelmä- ja tanssimusiikki kuin pop- ja bilemusiikkikin yhtyeensä The Moodsin eri kokoonpanojen säestyksellä.

Asiakkaan valinnan mukaan voidaan valita bilehittejä tai iskelmä/tanssimusiikki-suosikkeja tai molempia sekaisin. Sopivaa musiikkia löytyy pikkujouluihin, häihin, yksityisjuhliin, firman pikkujouluihin, ravintoloihin, laivoille jne.  ja valitsemme monipuolisesta ohjelmistosta kappaleet aina tilaisuuteen sopivaksi.

Esitykset

Heidi Kukkula & The Moods
Kesto: 3 x 45 min

Pyydä tarjous

Huikea musiikin ammattilaisista koostuva bändi soittaa sekä uusia että vanhempia hittikappaleita! Asiakkaan valinnan mukaan voidaan valita bilehittejä tai iskelmä/tanssimusiikki-suosikkeja tai molempia sekaisin. Luvassa on takuuvarmaa menoa!!

Heidi Kukkula & The Moods trio
Kesto: 3 x 45 min

Pyydä tarjous

Upeasti stemmoissa soivaa laulua säestää joko kaksi akustista kitaraa tai kitara ja kosketinsoittimet. Trio soittaa tilaisuuteen sopivia tyylikkäitä hittejä ja sopii sekä taustalle että tanssimiseen.

Heidi Kukkula & The Moods duo
Kesto: 3 x 45 min

Pyydä tarjous

Heidi Kukkula ja Anne Tanskanen esiintyvät kahdestaan, jolloin soittimena on kosketinsoittimet/piano. Kappaleet hoituvat ammattitaidolla useassa äänessä ja ohjelmistoksi voidaan valita niin pop, iskelmä kuin tanssimusiikkiakin.

Näytteet

Kokoonpano

Heidi Kukkula & The Moods (kvartetti/kvintetti)

The Moods Trio

The Moods duo

Erityismaininnat

Radiotähti 2001-kisan voitto

Golden Stars-kisan finalisti 2003

Tangomarkkinat -semifinalisti 2013

Lisätiedot

Orkesterin mukana kulkee laadukas äänentoisto