Hauli Bros

Tampereen Pispalasta kotoisin oleva Hauli Bros on manserockista oman muotonsa harjurockin kehittänyt, ahkerasti keikkaileva nelikko.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Hauli Bros ylläpitää Manserokin ansiokkaita perinteitä

Bändi perustettiin vuonna 1996 ja siihen kuuluu Juri Lindeman, Kalle Alatalo, Ari ”Selkä” Pulkkinen ja Harri Vainionpää.

Hauli Brosin ensimmäinen albumi Haulit himaan ilmestyi vuonna 2005. Toinen albumi Mitään ei saa pitää ilmestyi kolme vuotta myöhemmin, 2008. Elokuussa 2010 ilmestyi Haulien kolmas albumi, Valmis kaikkeen. Uusimmalta levyltä nousseet singlet Pelle ja Mitä päätät pyytää ovat soineet paljon radioissa.

Musiikkimme on suomipop/rockia, vaikkakin siitä saattaa löytyä paikoittain myös iskelmällisiä sävyjäkin. Yritämme Tamperelaisina nostaa esille omaa paikkakuntaamme ja siis jatkaa manserockin perinteitä. Vaikutteita olemme saaneet vanhoilta manserokkareilta ja myös tehneet yhteistyötä useiden kanssa. Viimeksi mm 2010, Haulit olivat mm.taustabändi kun levytimme -Pispalassa jytää levyn (Juicen ja Coitus int. parhaita) jossa oli mukana suuri joukko manserockin uutta ja vanhaa polvea.

Ja vahvasti jatkaen manserokin viitoittamaa suuntaa. Olemmekin Manserockin suuren miehen; Epe Heleniuksen Sound of Finland levy-yhtiössä

Esitykset

Mansepoppia ja rockia
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Useista radiohiteistään tunnetuksi tullut Tampereen ja Pispalan ikoni HauliBros viihdyttää tunnetuilla covereilla esimerkiksi Juice Leskiseltä, Mikko Alatalolta tai Pauli Hanhiniemeltä -omien radiohittibiisien lisäksi.

Hauli Bros duo
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Useista radiohiteistään tunnetuksi tullut Tampereen ja Pispalan ikoni HauliBros viihdyttää myös duona!
Upeaääninen ja karismaattinen Juri Lindeman solistina ja kitarassa vaihtelevasti Kalle Alatalo tai Ari ”Selkä” Pulkkinen. Duon settilistassa on Manserockin tuttuja covereita esimerkiksi Juice Leskiseltä, Mikko Alatalolta tai Pauli Hanhiniemeltä -omien radiohittibiisien lisäksi.

Näytteet

Kokoonpano

Juri Lindeman
– Laulu & Kitara

Kalle Alatalo
– Kitara & Laulu

Ari ”Selkä” Pulkkinen
– Basso & Laulu

Harri Vainionpää
– Rummut

Erityismaininnat

Discografia (katso liite LEVYT.jpg)

– Haulit Himaan 2005
– Mitään ei saa pitää 2008
– Valmis kaikkeen 2010
– Tulva (single) 2012
– Juhla jota elämäksi kutsut 2013

Lisätiedot

Saatavana myös duo-kokoonpanona

Yhtye tuo tarvittaessa mukanaan laadukkaan äänentoiston.

 

Lisää kuvia