Ilma-akrobaatti Haidi Ilona

Haidi Ilona hurmaa yleisönsä takuuvarmasti huikeilla esityksillään!

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Haidi Ilona on sirkusartisti ja ilma-akrobaatti

Haidin erikoislaji on ilma-akrobatia sekä tanssillinen pariakrobatia. Haidi tekee sisäesitysten lisäksi myös korkean paikan (20-40m) ilma-akrobatiaa ulkoilmatapahtumissa. Haidi on työskennellyt vuodesta 2007 asti freelancer artistina Suomessa ja Norjassa, esiintyen lukuisissa yritysjuhlissa, gaaloissa, festivaaleilla ja messuilla.

Ilma-akrobatia esitys sopii kaikenlaisten tapahtumien huipennukseksi pienistä yksityistilaisuuksista ja yritysjuhlista suuren kokoluokan gaalailtoihin. Välineinä ilma-akrobatiassa ovat klassisen kaunis vertikaalikangas, lumoava spiraali, vauhdikkaasti pyörivä rengastrapetsi sekä lenkkiliinat huikean korkeisiin ulkoilmaesityksiin. Ohjelmanumero voidaan aina räätälöidä tilaisuuteen sopivaksi ja asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Esitykset

Ilma-akrobatia
Kesto: 5 - 10 min

Pyydä tarjous

Ilma-akrobatia on huikea ja visuaalisesti näyttävä ohjelmanumero joka kruunaa tilaisuutesi. Korkealla ilmassa tapahtuva akrobatia, kauniit tanssikoreografiat ja henkeäsalpaavat pudotukset muistetaan pitkään. Välineinä ilma-akrobatiassa ovat klassisen kaunis vertikaalikangas, lumoava spiraali, vauhdikkaasti pyörivä rengastrapetsi sekä lenkkiliinat huikean korkeisiin ulkoilmaesityksiin.

– Esityksen tyyli ja musiikki on räätälöitävissä toiveittesi mukaiseksi
– Esitys vaatii kattokiinnitys mahdollisuuden ja minimissään 4,5m korkean tilan

Tanssiakrobatia duetto
Kesto: 10 - 15 min

Pyydä tarjous

Nykysirkusduetto on visuaalisesti näyttävä ja tunnetta täynnä oleva ohjelmanumero. Esitys yhdistää akrobatiaa, tanssillista liikettä sekä paritekniikkaa maassa ja ilmassa.

– Esityksen tyyli ja musiikki on räätälöitävissä toiveittesi mukaiseksi
– Esitys vaatii vähintään 6 x 6 metriä kokoisen lattiatilan

Näytteet

Kokoonpano

Heidi Sadonkorpi

Erityismaininnat

Heidi on työskennellyt freelancer sirkusartistina vuodesta 2006 Suomessa ja Norjassa ihastuttaen yleisöä lukuisissa yritysjuhlissa, gaaloissa, festivaaleilla ja messuilla.

Lisätiedot

Ilma-akrobatia

Tulishow

Elävä Patsas

Lisää kuvia