Groove President -bilebändi

Groove President – bändi suoraan bilebändien tasavallan huipulta!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Huippubändi Groove President ja saat kunnon bileet tilaisuuteesi!

Yhtye on aiheuttanut hillityn riemukasta ja raivokkaan riehakasta tunnelmaa monissa Suomen kolkissa viime vuosien aikana.

Kun tämä bändi on paikalla, bileet syntyvät satavarmasti.  Mummotunnelin yöstä firmakekkereiden kuningasbändiksi suunnannut yhtye on tunnelman ja fiiliksen luojana ainutlaatuinen.
Yhtyeellä on takanaan toistatuhatta keikkaa, ja bändin solistin Vallu Lukan ammattitaitoa erilaisten yleisöjen villitsijänä on kiitelty.

Monipuoliseksi bilebändiksi profiloitunut Groove President taitaa tyylitajuisen soiton ,Hassisen Koneesta Kissiin, Bruno Marsista Erika Vikmaniin.

Esimerkkejä laajasta ohjelmistostamme: Sex on fire, YMCA, Celebration, Polte, Ihmisten edessä, En haluu kuolla tänä yönä, Money for nothing, Kemiaa, Take on me, Kuuntelen Tomppaa, Vadelmavene, Autiosaari, Peggy, Pulp Fiction, Pohjois-Karjala, Unelmia ja toimistohommia, Kärleken väntar, I will survive …

Esitykset

Groove President
Kesto: 2 x 45 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Kunnianhimoinen ja ammattitaitoinen show asiakkaan tarpeet aina huomioiden. Erikoisteemoina mm. 70-luvun bileet, suomirock tai Frank Sinatra.

Näytteet

Kokoonpano

Vallu Lukka, laulu

Sami Järvinen, rummut

Jussi Turunen / Toni Lunden, kitara

Lena Lindroos, basso

Tarmo Nikkilä, koskettimet

kokoonpanossa usein myös toinen solisti (Mirkka Paajanen / Linda Hasan)

Erityismaininnat

Yhtyeen solisti Vallu Lukka on nähty Mamma Mia -musikaalin miespääosassa niin ruotsin- kuin suomenkielisissäkin versioissa.

Hän on esiintynyt myös Helsingin jäähallista esitetyn We Will Rock You -musikaalin solistikaartissa.

Lisätiedot

Groove President tunnetaan myös erilaisista teemakonserteista, solistivieraista ja kokoonpanomuunnelmistaan. Esimerkkinä mainittakoon vuosia jatkuneet Abba Showt sekä vuonna 2019 ensi-esitetty Tom Jones Tribute ja 2022 valmistunut James Bond -teemakonsertti.

Lisää kuvia