Freeway Duo

Freeway Duo on helsinkiläinen kokoonpano, jonka ohjelmisto koostuu tunnetuista pop- ja rock-hiteistä 60-luvulta nykypäivään.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tästä erinomainen duo monenlaisiin tilaisuuksiin ja juhliin!

Duon jäsenet tapasivat toisensa opiskellessaan Pop/Jazz-konservatoriossa, joten yhteistä musisointia on takana jo yli 20 vuotta. Duo-kokoonpanolla keikkoja on tehty vuodesta 2004 pääkaupunkiseudulla ja muualla eteläisen Suomen alueella.

Käytämme kappaleissa omia laadukkaita taustoja, joilla saa isomman bändin tuntua niin pieniin pubeihin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Suuressa osassa ohjelmistoa on myös taustalaulu.

Esitykset

Pop ja rock -klassikot
Kesto: 2 x 45 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Esitettävä ohjelmisto koostuu tunnetuista rock/pop – coverbiiseistä 60 –luvulta nykypäivään.

Kokoonpanomme sopii mainiosti niin pieneen intiimiin tilaisuuteen kuin suurempaankin juhlaan. Tarvittaessa voimme järjestää vauhdikkaat bileet tai soittaa vaikkapa vain taustamusiikkia. Käytössämme on oma laadukas äänentoistojärjestelmä joka sovitetaan paikan mukaan sopivaksi.

Ohjelmiston voimme toteuttaa tarvittaessa myös täysin akustisena. Lisäksi lähes kaikissa kappaleissa on myös taustalaulu. Ohjelmiston koostamme asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esityksen pituus 2 x 45 min. mutta myös pidemmät/lyhyemmät esitykset on sovittavissa.

Näytteet

Kokoonpano

Juhani Rönn -laulu, kitara

Marko Holstein -kitara, laulu

Erityismaininnat

Suuressa osassa ohjelmiston kappaleista käytämme itse tehtyjä ja erittäin laadukkaita taustanauhoja, joilla saa helposti suuremman bändin tuntua vauhdikkaampiin kappaleisiin.

Lisätiedot

Freeway -duon käytössä on oma laadukas äänentoistojärjestelmä, joka sovitetaan paikan mukaan sopivaksi