Elossa

Elossa - Musiikillinen runoralli!

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat, Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Näyttelijä Ilkka Heiskasen ja muusikko Antti Parangon musiikillinen runoralli!

ELOSSA on  sanan juhla ja yllätyksellinen hyppy suomalaisen runouden selkään. Ratsuina Kivet Leinot Mellerit ja muut…

Näyttelijä Ilkka Heiskanen on tullut suomalaisille tutuksi lukuisista monipuolisista rooleistaan eri televisiosarjoissa ja elokuvissa.  Heiskanen palkittiin vuoden 2011 parhaan miessivuosan Jussi-palkinnolla elokuvasta Hiljaisuus ja vuonna 2023 parhaasta sivuosasta elokuvasta Hetki lyö.

Antti Paranko on musiikin multitalentti, jonka ura muusikkona alkoi 12-vuotiaana, kun hän oppi säveltämään Amiga 500 -tietokoneella ja kosketinsoittimilla. Hän on soittanut kitaraa 14-vuotiaasta lähtien ja opiskellut laulua Helsingin Metropoliassa. Antti julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Free Falling vuonna 2013. Paranko on tehnyt pitkän uran Hämeenlinnan Kaupunginteatterin teatterikapellimestarina, ja hän on työskennellyt myös muissa teattereissa, muun muassa Kansallisteatterissa.

Esitykset

Elossa
Kesto: 1h 45min sis. väliajan

Pyydä tarjous

Valloittava näyttelijä Ilkka Heiskanen ja muusikko Antti Paranko tarjoilevat musiikkia, runoja ja tarinoita tajunnanvirrasta.

Täyttä rallia riemua ja rakkautta, niin kuin vain nämä herrat yhdessä osaavat! ”Ei me pojat pönötetä vaan riuhdotaan runoa hymyssä suin ja tunteella!”