DUO Pamela & Hermes

Monipuolinen Pamela Kilpeläinen ja Hermes Tuomisto duo vaativiin tilaisuuksiin!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Akustista tunnelmaa kahden karismaattisen tulkitsijan ja kitaran sävelin

Laulaja Pamela Kilpeläinen ja kitaristi-laulaja Hermes Tuomisto tarjoavat kuulijoille akustista tunnelmaa kahden karismaattisen tulkitsijan ja kitaran sävelin.

Pamela Kilpeläinen on laulaja-lauluntekijä Tampereelta ja toiminut musiikin parissa yli kahden vuosikymmenen ajan.
Hän aloitti laulutunnit viisitoistavuotiaana ja on opiskellut klassista laulua mm. Sini Rautavaaran ja Ritva Auvisen ohjauksessa. Lauluopintojen lisäksi hän on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta pääaineenani musiikkitiede.

Pamela keikkailee aktiivisesti eri kokoonpanojen solistina. Hän on elementissään livetilanteissa. Pamelan ohjelmisto on laaja sekä monipuolinen kattaen useita eri genrejä aina jazzista chansoneihin ja popista rockiin. Pamelan laulukielet ovat suomi, ruotsi, englanti, ranska, italia, espanja ja portugalinkieli.

Hermes Tuomisto aloitti soittamisen ja laulamisen juurevan bluesrockin innoittamana vuosituhannen vaihteessa.
Vuosien varrella tutuiksi ovat tulleet erilaisten kokoonpanojen myötä kuitenkin lähes kaikki musiikin tyylisuunnat. Tanssimusiikista bilebändien kautta aina bluesiin, jazziin ja countryyn. Niinpä biisivalikoima on varsin kattava. Hermes tekee myös omaa materiaalia ja toimii sekä äänittäjänä/miksaajana että tuottajana. Myös Hermes keikkailee aktiivisesti eri kokoonpanoissa.

Esitykset

Pamela & Hermes
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Duo esittää musiikkia yli genrerajojen, heittäytyen ja improvisoiden, aina popista rockiin, souliin, bluesiin, countryyn, jazziin, bossa novaan ja ranskalaisiin chansoneihin.

Näytteet

Kokoonpano

Pamela Kilpeläinen

Hermes Tuomisto

Erityismaininnat

Välispiikit onnistuvat mm. englanniksi ja ruotsiksi

Lisätiedot

Mukana tarvittaessa laadukas äänentoisto sekä kompakti valokalusto

Lisää kuvia