Duo Ihana

Duo Ihana on kahden laulajan kokoonpano jonka ohjelmistoon kuuluu vain ihania lauluja.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Luomme lämminhenkisen tunnelman tilaisuuteesi

Kompakti, mutta suurella ja sydämellisellä saundilla varustettu kokoonpanomme ammentaa energiansa huikeasta lauluvoimasta ja maalailee tunteikkailla harmonioillaan vertaansa vailla olevan musiikkielämyksen jokaiseen juhlaan.

Duo Ihanan rakkaudella ja taidolla koostetut sovitukset koskettavat jokaista kuulijaa ja luovat upean tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Monipuolinen ohjelmistomme taipuu jazz-standardeista uusimpiin pop/rock-hitteihin ja legendaariset ikivihreätkin nousevat uuteen lentoon kahdelle äänelle ja kitaralle raikkaasti sovitettuina.

Katso läpileikkaus ohjelmistostamme kohdasta liitteet.

 

Esitykset

Duo Ihana
Kesto: 2 x 45 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Olipa tilaisuutesi pieni tai suuri, arkinen tai juhlava, takaamme tasokkaan ja tyylikkään shown, joka jättää hymyn kasvoille päiviksi!

Pääset nauttimaan monenmoisen musiikin huumasta ja settiimme on valikoitu huolella vain parhaan fiiliksen nostattavat rockin, popin ja soulin helmet!

Toivomuksesta soitamme myös rauhallisempia taustamusiikkisettejä, joissa voit kuulla esim. kauneimpia jazz-standardeja ja muuta tilaisuuteen sopivaa. Esitys räätälöidään aina toiveidenne mukaisesti ja huomioimme myös kappaletoiveita.

Näytteet

Kokoonpano

Sabrina Chniber – laulu

Miko Kontturi – laulu ja kitara

Erityismaininnat

Toteutamme myös teemalliset setit esim. häihin, brunsseille tai vaikkapa firman bileisiin!

Lisätiedot

Olemme molemmat koulutettuja ammattimuusikoita ja räätälöimme esityksen aina toiveidesi mukaan.