Drag Queen NikoLa

NikoLa on suomalainen esiintyvä taiteilija ja Miss Drag Queen -kilpailun voittaja vuodelta 2007

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Voitettu Miss Drag Queen-kisa takasi paikan showbisneksen parissa!

Drag esiintymiset Niko-Pekka Ahola alias Nikola aloittikin jo 18-vuotiaana ja on näin ollen viettänyt jo reilut 15 vuotta Drag artistina. Hän työskenteli MTV3 kanavan chat juontajana omaa NikoLan yömyssy ohjelmaansa luotsaten vuosina 2007-2009, sekä on toiminut Miss Drag Queen kisojen virallisena Mentorina vuosina 2009 ja 2011.   NikoLa toimi tammikuusta 2010 syksyyn 2011 klubiemäntänä ravintola Jenny Woo:ssa.

NikoLa tarjoaa teille luotettavalla ammattitaidolla tuotetut esitykset yritysjuhliin, pikkujouluihin sekä yksityisjuhliin aina häistä hautajaisiin. Hauska, vauhdikas, humoristinen ja ennen kaikkea henkeäsalpaavan taitava esitys, joka on koettava. NikoLa keikkailee ympäri suomea ja kenties seuraavaksi sinun juhlissasi!

Esitykset

Hauskuutta korkeilla koroilla
Kesto: 10-30 min. sop.muk.

Pyydä tarjous

Yksi mies, yksi kassi ja kymmenittäin hahmoja.

Kaikki tunnetuimmat ja ajankohtaisimmat tähti artistit samassa puolen tunnin show’ssa! NikoLa – show on naurattanut yleisöjä ympäri suomen jo 10-vuotta. Näyttävässä ja laadukkaassa drag-esityksessä koette upeita pukuja, musiikkia, räävitöntä huumoria ja salamannopeita asuvaihtoja. Hahmoja tähän puolen tunnin showhun mahtuu yli 30!

Kokoonpano

Niko-Pekka Ahola

Erityismaininnat

Vuoden 2007 Drag Queen

Naiseksi pukeutumisen SM

Tuttu Toosa TV:stä

Lisätiedot

Show tilattavissa myös höystettynä upeilla tanssijoilla.

Lisää kuvia