DIVET SHOW by Marko Vainio

Kansainvälisesti palkittu DIVET SHOW valloittaa!

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat, Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

DIVET SHOWn takaa löytyy drag-tähti Marko Vainio

DIVET SHOWN takaa löytyvä alansa johtava drag-tähti Marko Vainio on kiistämättä yksi maamme kovimmista viihdyttäjistä. Tällä kansainvälisestikin palkitulla impersonaattorilla on takanaan yli 2500 showta ja hänellä on hallussaan yli 100 tähteä vuosien varrelta.

Markolta luonnistuvat niin kotimaiset, ulkomaiset kuin euroviisuista tutut tähdet; Dolly Parton, Whitney Houston, Anastacia, Elton John, Freddie Mercury, Conchita Wurst, Loreen, Carola Häggkvist, Vesala, Ellinoora, Jorma Uotinen, Lea Laven ja monet muut.

Divet Show on tunnettu näyttävistä asuista, glitteristä, höyhenistä, huumorista ja vauhdista, jolla hahmot vaihtuvat yleisön edessä hämmästyttävän nopealla tahdilla. Marko muuntautuu sekunneissa hahmosta toiseksi asujen, peruukin, piiruntarkan mimiikan ja kasvojen mikroilmeiden avulla.

Divet Show on nostanut tunnelman jo 20 vuoden ajan niin erilaisissa yritystilaisuuksissa kuin maan suurimmissa teatterisaleissa sekä risteilyaluksilla.

Sisältö katsotaan aina yleisön kansallisuus- ja ikäjakauman mukaan. Toimivin ja suosituin setti on Greatest Hits -show, jossa lavalla pyörähtävät kovimmat kotimaiset sekä ulkolaiset tähdet aina Paula Koivuniemestä Celine Dioniin ja Beyoncesta Erika Vikmaniin. Välillä mukana viihdyttävät myös politiikan ja median ajankohtaiset hahmot.

Shown pystyy tekemään myös kokonaan kotimaiseksi tai kansainväliseksi vieraiden painotuksen mukaan. Shown kesto on noin 30 minuuttia, mutta pituutta voi muokata tilaisuuden mukaan.

Showhun on mahdollista lisätä 2 tai 4 tanssijaa, jolloin shown näyttävyys kasvaa entisestään. Shown pituus tanssijoilla toiveesta riippuen 30-45min.

Esitykset

GREATEST HITS
Kesto: noin 30 min

Pyydä tarjous

Suosituin show-vaihtoehto!

Tilaisuuteenne saapuu viihdyttämään kovat kotimaiset ja kuuluisimmat ulkolaiset artistit mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Adele, Freddie Mercury, Elton John, Jenni Vartiainen, Celine Dion… Shown aikana estradilla pyörähtää 15-20 hahmoa.

INTERNATIONAL DIVAS
Kesto: noin 30 min

Pyydä tarjous

Jos vieraasi ovat ulkomaalaisia, niin tämä show koostuu pelkästään ulkomaisista supertähdistä.

Lavalle on kutsuttu nimittäin Whitney Houston, Celine Dion ja Anastacia. Tina Turner näyttää klassiset koreografiansa, Cher ja Madonna ovat edelleen ikinuoria ja Beyonce upeampi kuin koskaan. Todellinen glittertykitys!

SUOMI-NEITO SHOW
Kesto: noin 30 min

Pyydä tarjous

Oi maamme Suomen suuret tähdet samassa showssa!

Paula Koivuniemi, Jorma Uotinen, Katri Helena, Lea Laven, Vesala, Ellinoora, Kaija Koo ja Meiju Suvas. Puhtaasti kotimaista!

IT´S TIME FOR EUROVISION!
Kesto: 30-40 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Olisiko aika muistella ihania euroviisuralleja?

Cat Cat laittaa foogit ojennukseen ja Carola tuulikoneisiin virtaa! Muistat varmasti myös Lapponian, Loreenin, Käärijän, Katri Helenan, Lauran, Virve Rostin ja monet muut muodikkaat esiintyjämme vuosien varrelta… Tämä show toteutetaan tanssijoilla.

MIDNIGHT FEVER
Kesto: noin 30 min

Pyydä tarjous

Jos haluat asiakkaillesi todella nuorekasta menoa, paikalla on hittilistan hohtavat nimet: Madonna, Adele, Lady Gaga, Pink, J Lo ja Beyonce… Noin 15 artistia heittää hittibiisinsä shown aikana, upeat vaatteet vähenevät, peruukit lentelevät ja korot kopisevat!

DIVET SHOW WITH DANCERS
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Kaikkiin edellä mainittuihin showkokonaisuuksiin on saatavilla 2-4 tanssijaa!

Show on räätälöitävissä hieman myös asiakkaan toiveiden mukaisesti, tehdään kunnon show juuri teille! Esityksen kestot voi vaihdella toiveidenne mukaan ja tanssijoiden mukanaolosta riippuen.

Näytteet

Kokoonpano

Marko Vainio sekä optiona tanssiryhmä

Erityismaininnat

Spirit of the Fringe -palkinto, Edinburgh 2019

Viihdeohjelmien SM 2012

Viihdeohjelmien SM 2010

Miss Drag Queen ‐kilpailun voitto 2004

Turun Tähti‐talentkilpailun voitto 2003

Lisätiedot

TV-esiintymisiä ohjelmissa:

* Neljän Tähden Illallinen
* Reikä Seinässä
* Big Brother
* Puoli Seitsemän
* Huomenta Suomi
* All Together Now Suomi
* Fazer TV-mainos