Cover Lovers

Cover Lovers on kuusihenkinen bilebändi, joka soittaa iloluontoista ja tanssittavaa cover-musiikkia.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Pistämme bileet pystyyn kaikenikäiselle ja -kokoiselle yleisölle eiks jee

Bändi on esiintynyt tässä kokoonpanossa vuodesta 2007, mutta bändin historia juontaa juurensa viime vuosituhannen puolelle (Cover Lovers -nimi otettiin käyttöön vuonna 2005).

Kaikki soittajat ovat kokeneita esiintyjiä ja edelleen innoissaan musiikin tekemisestä. Leipääntymisestä ei ole tietoakaan vaan jokainen keikka on tärkeä tapaus ja ilon aihe. Cover Lovers on vuosien saatossa hitsautunut hyvin yhteen ja kuusihenkinen kokoonpano antaa mahdollisuuden hyvin laajan musiikin kirjon esittämiseen.

Cover Lovers on oikea vaihtoehto, kun haluat bändin bileisiin, oli sitten kyseessä häät, synttärit, pikkujoulut, firman juhlat tai muu juhlahetki.

Esitykset

Covers Lovers
Kesto: 2-3 x 45 min sop. muk.

Pyydä tarjous

Ohjelmistomme muokataan joka keikalle erikseen keikan luonteen mukaiseksi ja otamme tilaajan toiveet parhaamme mukaan huomioon. Keikan pituus sekä settien ja taukojen määrä sovitaan tilaajan kanssa tapauskohtaisesti ja joustavasti.

Musiikkityyleistä ominta aluettamme ovat disco, funk, soul, pop ja rock. Repertuaarissamme on kymmenittäin tunnettuja hittejä ja otamme ohjelmistoon jatkuvasti lisää uusia biisejä.

Vuosien varrella näppiemme kautta ja äänihuultemme läpi on kulkenut satoja biisejä. Liitteen ohjelmistossa esimerkkejä kappaleista, joita olemme viime aikoina aktiivisimmin keikoilla soittaneet. Myös listan ulkopuolisia kappaleita voi ehdottaa ohjelmistoon, johon voit tutustua kohdassa Ladattavat materiaalit.

Kokoonpano

Anne – laulu

Eppu – basso ja laulu

Marko – kitara ja laulu

Joonas – koskettimet

Petsku – kitara

Isko – rummut

Erityismaininnat

Keikkakokemuksiimme kuuluvat esiintyminen yli 1000 hengen ravintolayleisölle, parinkymmenen hengen illanistujaiset ja kaikkea siltä väliltä.

Lisätiedot

Tuomme keikoille omat äänentoisto– ja valolaitteemme, joten emme kaipaa keikkapaikalta muuta kuin jonkin verran tilaa ja sähköpistokkeen.