Bilebändi Pilkkuun asti

PILKKUUN ASTI on kuuden hengen bilebändi, joka ei jätä tilaajaansa kylmäksi.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tämä yhtye nauttii yhdessä soittamisesta, mikä välittyy kuulijalle mahtavan energisellä meiningillä!

Kaikilla soittajilla on laaja musiikkitausta, ja keikkakokemusta löytyy jokaiselta runsaasti. Kun bilebändi sisältää tiukan komppiryhmän ja mies- sekä naissolistin, vain pilkku on rajana.

Bändin ohjelmisto koostuu sekä kotimaisista että ulkomaisista bilebiiseistä, jolla juhlahumu saadaan nousemaan kattoon. Repertuaariin kuuluu vastaavasti myös tunnelmallisia kappaleita tahdittamaan esimerkiksi valssiaskelia tai illan viimeisiä hitaita.

PILKKUUN ASTI on loistokas valinta moniin erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, firman bileisiin, kesäjuhliin tai vaikkapa yllätysjuhliin, you name it! Tämä bilebändi tahtoo tehdä osansa siihen, että juhlastasi tulee ikimuistoinen ja ainutlaatuinen.

Karismaattisia esiintyjiä, loistokasta meininkiä, ammattiosaamista ja ripaus glitteriä, mitä muuta voisikaan bilebändiltä toivoa?

Esitykset

Bilemusiikkia pilkkuun asti
Kesto: 2-3 x 45 min

Pyydä tarjous

PILKKUUN ASTI on loistokas valinta moniin erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, firman bileisiin, kesäjuhliin tai vaikkapa yllätysjuhliin, you name it!

Tämä bilebändi tahtoo tehdä osansa siihen, että juhlastasi tulee ikimuistoinen ja ainutlaatuinen.

Karismaattisia esiintyjiä, loistokasta meininkiä, ammattiosaamista ja ripaus glitteriä, mitä muuta voisikaan bilebändiltä toivoa?

Näytteet

Kokoonpano

Laulu – Joni Leiponen

Laulu – Elli Immonen

Kiipparit – Aino Kallio

Kitara – Aleksi Harjunpää

Basso – Tuomo Purhonen

Rummut – Ossi Nykänen

Erityismaininnat

Bändin mukana kulkee laadukas ääni-ja valotekniikka.

Lisätiedot

Tutustu monipuoliseen ohjelmistoomme kohdasta ladattavat materiaalit!