Bilebändi Likka

Likka pyöräyttää mahtavat bileet käyntiin rautaisen kokemuksen ja tuoreen iloisuuden yhdistelmällä!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Likka – Kaupungin Kaunein Bilebändi

Likan keikoilla yleisöllä on kivaa, koska Likka koostuu ammattimuusikoista, jotka nauttivat eniten maailmassa yhdessä soittamisesta ja laulamisesta, sekä yleisön kanssa bailaamisesta. Likkabileissä voit löytää itsesi laulamasta täyttä kurkkua, tai vaikka tanssimasta rivitansseja!

Likka on viihdyttänyt yleisöjä ympäri Suomen jo reilusti yli vuosikymmenen! Keikkoja on tehty paljon valtavista yritystilaisuuksista intiimeihin juhliin. Likka on esiintynyt niin ravintoloissa maalla ja merillä kuin olohuoneissa, teollisuushalleissa ja televisiossakin. Voit siis luottaa siihen, että Likka pyöräyttää mahtavat bileet käyntiin rautaisen kokemuksen ja tuoreen iloisuuden yhdistelmällä! Biisejä on paljon, setit räätälöidään juhlien mukaan ja bileiden teemat otetaan myös mieluusti huomioon! Likkaa kiitellään erityisesti upeista stemmalauluista ja hyvästä meiningistä, eikä ihme, sillä hymyt säihkyvät ja stemmat raikaavat lavalla!

Likan keikoilla biletetään mm. Bruno Marsia, Vesalaa, Eriniä, Abbaa, Ed Sheerania, Tuure Kilpeläistä, Katy Perryä ja lista jatkuu ja jatkuu… Katso suuntaa-antava ohjelmisto kohdasta liitteet

Tsekkaa myös uusi ohjelmisto Likka -Gatsby Style

Esitykset

Bilemusiikkia Likkojen tahtiin
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Likka pyöräyttää mahtavat bileet käyntiin rautaisen kokemuksen ja tuoreen iloisuuden yhdistelmällä! Biisejä on paljon, setit räätälöidään juhlien mukaan ja bileiden teemat otetaan myös mieluusti huomioon!

Likka - Gatsby Style
Kesto: 60 min

Pyydä tarjous

Pitkän linjan bilebändi Likka heittäytyi tanssahdellen retrofiiliksiin ja sovitti uudelleen hittibiisejä!

Stemmat raikaavat kun parhaat hitit kuullaan uusina tyylikkästi svengaavina Likka-sovituksina. 1920 -luvun salakapakkahenkeen Madafakin darraa podetaan swinginä, Antti Tuisku twerkkaa jazzia, Tehosekoitin sotketaan sambaan ja Ed Sheeranin tahtiin tanssitaan charlestonia.  Nämä tanssit piirtyvät taatusti onnellisiin muistoihin!

Näytteet

Kokoonpano

Heini Honkaniemi – Laulu

Oona Kapari – Kitara ja taustalaulu

Marja Ahlsved – Koskettimet ja taustalaulu

Puro Paju – Basso ja taustalaulu

Siiri Partanen – Rummut ja taustalaulu

Erityismaininnat

Energisen bilesetin lisäksi Likalta tilattavissa nyt myös ajan hermoilla svengaava Likka – Gatsby Style!

Lisätiedot

Likan mukana kulkee tarvittaessa tilaisuuten sopiva äänentoisto ja valaistus, sekä miksaaja.

Lisää kuvia