Bilebändi Brändi

Bilebändi BRÄNDI on viihdyt­tänyt juhla­kansaa jo yli kymme­nen vuotta!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Yhtyeen soit­tajat ovat PK-seudulla toimivia alan ammat­tilai­sia

Brändin jäsenet vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin tausta­joukoissa.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), mutta tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Erittäin laaja ohjelmisto sisältää sekä vanhoja klassi­koita että päivän poltta­vimpia hit­tejä! Kkokeneet ja improvisaatiokykyiset ammattilaiset tekevät tästä bändistä enemmän kuin ”ihan perus cover-bändin” ja biisit saattavat vaihtua stagella lennosta tunnelman tai yleisön heittämien toiveiden mukaan – vuorovaikutus on ehdottomasti yksi live-musiikin olennaisimpia elementtejä ja se näkyy varmasti keikoillamme!

Esitykset

Brändi
Kesto: 3 x 45 min

Pyydä tarjous

Laajaan ja monipuoliseen ohjelmistoomme kuuluu paljon sekä ulkomaisia että kotimaisia kappaleita; legendaarisia klassikoita ja uudempia hittejä!

Keikkailemme mieluiten pk-seudulla ja lähistöllä, mutta onnistuu se tarvittaessa pidemmälläkin! Pystymme tekemään keikkoja tarvittaessa myös lyhyellä varoitusajalla.

Saatte käyttää meidän äänentoistoa esim. puheita tai levyltä soivaa taustamusiikkia varten. Elävä taustamusiikki onnistuu myös tarvittaessa esim. ruokailun aikana (koko bändi tai pianisti yksin)

Näytteet

Kokoonpano

4-henkiseen peruskokoonpanoon kuuluu rummut, basso, kitara sekä koskettimet.

Kosketinsoittaja laulaa.

Peruskokoonpanoon on lisättävissä esim. saksofoni/trumpetti ja/tai naissolisti.

Erityismaininnat

Bilebändi Brändi (=ex-”TRADEMARK”) ja yhtyeen keulakuva HP Siikasaari on vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet heidän ammattitaitoonsa: UPM, Nordea, Terveystalo, Lidl, Airam, THL, PAF, Lemminkäinen, SAS, ABB, OAJ jne…

Lisätiedot

Pystymme myös liittämään kokoonpanoihimme esim. taustalaulajat, puhaltimet (saksofoni, trumpetti, pasuuna)

Roudaamme  mieluiten vasta 1-2 tuntia ennen soittamista jotta välttyisimme turhalta odottelulta ja matkustamiselta. Bändikamojen laittamiseen kannattaa varata aikaa noin tunti ja purkamiseen menee hieman vähemmän aikaa.