Belenos – Group of Arts

Belenos Group of Arts on helsinkiläinen ammattitason flow -taiteita edustava tuli- ja valoshow-ryhmä.

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Beleonos on toteuttanut esityskokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin jo vuosikymmenen ajan

Kokoonpano on tullut tunnetuksi omaleimaisesta tyylistään tehdä flow-taiteita sekä esityskokonaisuuksista, joissa yhdistyvät katseen vangitsevat ryhmäkoreografiat sekä näyttävät ja uniikit esiintymisasut! Mieleenpainuvat tuli- ja valoesitykset sopivat aina yksityistilaisuuksista isoihin tapahtumiin.

Belenos on edelläkävijä erityisesti valoesityksissä, joissa ryhmä on tuonut ennennäkemättömiä valovälineitä yleisön nähtäväksi. Näitä ovat mm. valovarjot sekä led-viuhkat. Tuliesityksissä ryhmän erikoisuuksiin kuuluvat tulikruunut, tulivarjot sekä lyco-tuliroihut.

Suomen ensimmäinen flow-taiteita edustava tanssistudio Belenos studio toimii kokoonpanon kotistudiona. Täällä kokoonpano harjoittelee mm. säännöllisesti tulevia esityksiä varten. Melko suureksi kasvaneeseen kokoonpanoon kuuluu monta taitajaa, joita yhdistää palava intohimo flow-taiteisiin. Tämä mahdollistaa innovatiivisen sekä saumattoman yhteistyön – lennättäen ryhmää yhä korkeammalle!

Varaa siis tapahtumaasi ohjelmanumero, jota muistellaan vielä kauan tapahtuman jälkeenkin!

Tuli- ja valoshown tarkemmat kuvaukset löydät kohdasta Ladattavat materiaalit.

Esitykset

Tulishow
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Tulishow on ohjelmanumerona vertaansa vailla, kun tapahtumaan halutaan jännitystä ja taianomaista tunnelmaa.  Tuli elementtinä hurmaa niin nuoret kuin vanhemmatkin katsojat!

Valoshow
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Valoshow yhdistää innovatiiviset ja valovoimaiset LED-välineet sekä satumaisen kauniit asut. Elegantit ja tarkasti hiotut kokonaisuudet painuvat mieleen pitkäksi aikaa!

Liikkuvat valoteokset
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Liikkuva valoteos voidaan muokata tapahtuman luonteen mukaiseksi, toteutettavaksi valovarjoilla, visuaalipoilla tai -vanteilla. Teoksen tunnelman luovat näyttävät fantasia-asut yhdessä rekvisiitan kanssa, joten toteutus päiväsaikaan ilman valoja on myös mahdollista.

Kokoonpano

Merilei Mandelin ja 1-4 tanssijaa sopimuksen mukaan.

Erityismaininnat

Basso radion videokilpailu syksy 2012 Adidas All represent yleisösuosikki, Ylen hulahula-ohjelman finaali ledshow. Merileillä lukuisia lehtihaastatteluita kuten Helsingin Sanomat, sekä Ylen puoli seitsemän ja Neon ohjelman haastattelu: molemmat vuonna 2012.

Lisätiedot

Belenoksen erityisosaaminen on vannetanssi, tulitanssi; tekniikkaviuhkat/tulivanne/poit, panostus laadukkaisiin uniikkeihin esityksiin sekä pyrkiä itse valmistamaan omat esiintymisasunsa tai tukea suomalaista käsityötä!

Vaikka kaikki Belenoksen asut on itse valmistettuja tai kirjailtuja haluaisin korostaa että Épocan susiasut on täysin itse valmistamia susinaamareita lukuun ottamatta!

Lisää kuvia