Ari Kettukangas

Imitaattori, Juontaja, Laulaja ja radiojuontaja - Hän on Ari Kettukangas!

Viihdelajit:

Komiikka, Juontajat, Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Ari Kettukangas on pitkänlinjan imitaattori, juontaja, laulaja ja radiotoimittaja, joka on esiintynyt ammatikseen vuodesta 1995 alkaen.

Kokemuksen, värikkään työnkuvan ja monipuolisen repertuaarin koulimana hän on kotonaan kaikenlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Imitaattorina hänellä on hallussaan yli sadan julkkiksen äänet ja valikoimaan sisältyy reilu parikymmentä suosikkilaulajaa lauluimitaatioiden muodossa.

Ari Kettukangas palkittiin vuoden paikallisradiojuontajana RadioMedia ry:n järjestämässä RadioGaalassa peräkkäisinä vuosina 2019 ja 2020. Voittaja valittiin valtakunnallisen yleisöäänestyksen perusteella ja kategoriaa edustivat kaikki Suomessa toimivat kaupalliset radioasemat.

Esitykset

Huutokauppameklari
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Ari Kettukangas toimii estradiviihteen ammattilaisena myös huutokauppojen meklarina. Kokemusta hänellä on pienistä ja suuremmistakin huutokaupoista.
Huumori on hyvä valttikortti kaupankäynnissä: Ensimmäinen, toinen ja kolmas nauru!

Kymmenien äänien taitaja
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Ari hallitsee erittäin laajan ja monipuolisen äänirepertuaarin. Eräs harvinaisuus joka erottaa hänet muista/monista imitaattoreista on lauluimitaatiot. Vahvuutena hänellä ovat myös ajankohtaiset ja usein täysin esittämättömät hahmot, unohtamatta tuttuja kestosuosikkeja.

Kymmenien äänten valikoima kattaa eri-ikäiset kohderyhmät.

Tapahtumajuontaja
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Ari Kettukangas juontaa arvokkaat ja rennot tilaisuudet vankalla ammattitaidolla. Esiintyjänä hänelle ovat tuttuja yleisöä kymmenistä aina tuhansiinkin kävijöihin keräävät tapahtumat.

Erikoisalaa hänellä ovat mm. yritystilaisuudet, harjannostajaiset, messut, markkinat, toritapahtumat, gaalat, konsertit ja urheilukilpailut. Tarvittaessa juonto värittyy imitaatioilla ja hersyvällä huumorilla.

Kokoonpano

Ari Kettukangas

Erityismaininnat

Vuosien tinkimättömän työn tuloksena Arin äänet ovat aivan omaa luokkaansa.

Vuoden paikallisradiojuontaja

Lisätiedot

TILAA YKSI – SAAT SATA!