Anamaria Rusi – PAM! Feat. Ella

Anamaria Rusi - PAM! Feat. Ella on kansainvälisen tason räjähtävä bilebändi!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Bändi soittaa niin ulkomaisia- kuin kotimaisiakin hittejä naissolistin  johdolla

PAM! On huippuenerginen show-ryhmä, joka on ammattitaidollaan sekä monipuolisuudellaan valloittanut bileareenat niin klubeilla kuin ruotsinlaivoillakin, joiden estradeilla yhtye on esiintynyt jo lukemattomia kertoja.

PAM! Tarjoilee monipuolisen bilesetin sisältäen viimeisimmät hitit sekä tunnetuimmat coverit energisellä asenteella!

The Voice of Finlandin seitsemänneltä tuotantokaudelta suurelle yleisölle tutuksi tullut yhtyeen solisti Ella-Anamaria Rusi on syntynyt romanialaisessa kaupungissa, nimeltä Petrosani. Hän on laulanut ja esiintynyt 11-vuotiaasta lähtien, ja on voittanut maansa suurimmat ja arvostetuimmat laulukilpailut, kuten Mamaia Festivalin.

Anamaria on aina ollut vahvaluonteinen sekä määrätietoinen uransa suhteen. Vuonna 2001 hänet löydettiin romanialaiseen Perpetuum nimiseen bändiin vokalistiksi.

Anamaria on tuttu kasvo lukuisista suurista, kansainvälisistä tapahtumista, kuten Mutua Madrid Tennis Openista, Mamaia Music Festivaleilta sekä useista tv-ohjelmista. Anamaria oli osana Night Lights projektia, jossa hän esitti pop- ja pop-jazz-tyylistä musiikkia tunnetuimmilla klubeilla ja areenoilla.

Anamaria on ollut mukana myös Jimi Hendrixille tehdyllä tribuutti albumilla ja hän esitti nimiroolin Evita-musikaalissa Arcub Music Hallissa Bukarestissa. Hän on musiikkialan huippuammattilainen sekä monipuolinen artisti, joka yhdistelee taitavasti eri musiikkityylejä, mutta tuntee intohimoa pop- ja pop-jazz-musiikkia kohtaan.

Esitykset

Pam! Feat. Ella - bilemusaa
Kesto: 2-3 x 45 min

Pyydä tarjous

PAM! feat. ELLA tarjoilee monipuolisen bilesetin sisältän viimeisimmät hitit sekä tunnetuimmat coverit energisellä asenteella niin yritys- kuin yksityistilaisuuksissakin!

Ohjelman kesto 2-3 x 45 minuuttia sopimuksen mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

Anamaria Rusi, solisti

Lumi Ollila, kosketinsoittimet, 2. solisti

Jonatan Snapir, taustalaulu, kitara

Jussi Karhujoki, taustalaulu, basso

Taneli Korpinen, rummut, recorder

Erityismaininnat

Anamaria on tuttu kasvo myös The Voice of Finlandin seitsemänneltä kaudelta!

Lisätiedot

Katso ote bileohjelmistosta kohdasta Ladattavat materiaalit.