Juontaja Mika Kuki

Radiosta tuttu Mika Kuki on juontanut intiimeistä muutaman kymmenen hengen tilaisuuksista isompiin kymmeniä tuhansia kävijöitä vetäviin tapahtumiin.

Viihdelajit:

Juontajat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Mika Kuki on tuttu, paikallinen ääni radiosta

Radiossa Mika on juontanut erilaisia ohjelmia reilun 15 vuoden ajan.  Mika Kukin tekemisiä leimaa aina ilo, onhan hän tullut viihdyttämään yleisöä tapahtumaasi. Toimittajataustansa ansiosta Mika hoitaa luontevasti myös haastatteluiden sekä paneelikeskustelujen vetämisen. Entä olisiko kenties lähestyvissä juhlissasi tarpeen olla erikseen Mikan kaltainen juontava seremoniamestari, jotta voit nauttia itse juhlimisesta?

Tässä muutama esimerkki hänen juontokeikoistaan:

Kärppien torijuhla 2018. Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaala 2018, 2019 ja 2020. Rotuaari Piknik -kaupunkifestivaalin juontaja 2016, Zeppelin kauppakeskuksen tapahtumajuontoja vuodesta 2016, Saimaan Erämessut Lappeenrannassa 2015, Kainuun Erämessut Kajaanissa 2014, MyBody -hyvinvointitapahtuma Oulussa ja Jyväskylässä 2013, Travel Expo Oulussa 2012, FinanssiFoorumi Oulussa 2012, Roviantti -ruokatapahtuma Oulun torilla 2011, Porokarnevaalien juontaja-selostaja Oulussa 2011-2019, Oulun Talvikylän tapahtumajuontaja 2014-2015, CITY-lehden Kaupungin parhaat -gaala 2010.

Esitykset

Juontaja Mika Kuki
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Juontaja Mika Kukin tekemistä leimaa aina ilo, onhan hän tullut viihdyttämään yleisöä tapahtumaasi. Toimittajataustansa ansiosta Mika hoitaa luontevasti myös haastatteluiden sekä paneelikeskustelujen vetämisen.

Entä olisiko kenties lähestyvissä juhlissasi tarpeen olla erikseen Mikan kaltainen  juontava seremoniamestari, jotta voit nauttia itse juhlimisesta.

Oli tapahtumasi pieni tai suuri, olisipa kiva päästä suunnittelemaan sitä kanssasi ja viihdyttämään tapahtumasi yleisöä.

Kokoonpano

Mika Kuki ja mikrofoni

Erityismaininnat

Mika Kuki on tehnyt radiojuontajan työtä vuodesta 2004 YLE Kokkolassa, Radio Megassa, Radio Cityssä, Iskelmässä ja Radio Pookissa.

Vuonna 2009 hänet shortlistattiin kuuden finalistin joukkoon vuoden radiojuontajaksi valtakunnallisessa RadioGaalassa.

Mikan johtama radioasema voitti vuoden paikallisradion palkinnon RadioGaalassa 2017, ja hän oli itse ehdolla neljän finalistin joukossa vuoden ohjelmapäälliköksi.

Lisätiedot

Mika Kuki on tilattavissa myös puhujaksi ja kouluttajaksi. Aihealueina mm. radiotyö, kaupalliseen radio, luova työympäristö ja journalismi.