Johanna Debreczeni

Takana satoja keikkoja, menestystä erilaisissa laulukilpailuissa, useita konserttikiertueita, showproduktioita…

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

… Kaikkea tätä on Johanna Debreczeni; taidokas laulaja ja musiikin moniosaaja.

Johanna tunnetaan tanssittajana, jonka ohjelmisto on vakuuttanut niin keikkajärjestäjät kuin tanssijatkin. Vuoden 2004 Tangokuningattaren menestystä ovat siivittäneet myös laulukilpailut. Johanna on myös ollut mukana monissa musiikkishowprojekteissa, joissa hänen tanssi- ja esiintymistaitonsa on päässyt esille. Mm. Itämeren laivojen ohjelmistoissa on vuosien varrella pyörinyt Johannan tähdittämiä erilaisia musiikkiesityksiä.

Laulun lisäksi Johanna Debreczenillä, musiikin ja viihteen monitaitajan rakkaimpiin harrastuksiin kuuluvat teatteri ja näytteleminen. Teatteriharrastus johdattanut hänet esiintymään mm. Tampereen musiikkiteatterin tuotannoissa, kuten Grease, Tanssiva Savoy ja ympäri Suomeakin kiertäneessä Jaakko Tepon musiikkia sisältäneessä musikaalissa Onnen kerjäläiset.

Johanna on myös juontajana ammattilainen, sillä hänet on nähty juontamassa TV:ssäkin esitetyissä Tangomarkkinat-spoteissa, Mr Finland -finaalissa, monissa firmatapahtumissa ja toiminut lisäksi musiikkiemäntänä.

Esitykset

Tanssitavaa musiikkia
Kesto: 2-3 x 45 min

Pyydä tarjous

Tanssilattialle perinteisen tanssimusiikin pyörteisiin kutsuu Johanna ja Unelmavävyt-trio!

Tämä kokoonpano tarjoaa tanssijalan alle sopivaa musiikkia, kuten valssia, tangoa, humppaa, foxia, cha cha chata, salsaa, rumbaa, hidasta valssia, jenkkaa, suomi-iskelmää ja jivea.

Tango Primo -konsertti
Kesto: 60 min

Pyydä tarjous

Tango Primo -konsertti tangokuningas-serkkunsa Jouni Kerosen (laulu ja kitara) sekä Samuli Jokisen (harmonikka) kanssa

Joulutaivas tähtineen
Kesto: 60 min

Pyydä tarjous

Joulukonsertin ohjelmisto muodostuu perinteisistä ja uudemmista joulun lauluista, joita esittävät kaksi upeaäänistä laulajaa harmonikan säestyksellä.  Konsertissa esiintyvät Johanna Debreczenin lisäksi harmonikkataiteilija Henna Leppänen, sekä monista yhteyksistä tunnettu laulaja-näyttelijä Jouko Enkelnotko.

Kokoonpano

Johanna Debreczeni

Unelmavävyt trio

Erityismaininnat

Johanna on lisäksi ollut mukana Suomen Euroviisu-karsinnoissa Marko Maunukselan taustalauluryhmässä. Tiimi selvitti tiensä Suomen Euroviisujen finaaliin.

Lisätiedot

Johanna Debreczenillä on tanssikeikkojen lisäksi ohjelmistossaan erilaisia ohjelmanumeroita lähtien laajoista konserttikokonaisuuksista, aina esityksiin pienemmällä kokoonpanolla.