Jari & Taika

Jari ja Taika on vuonna 2004 perustettu yhtye, joka soittaa tanssittavaa musiikkia aikuiseen makuun.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Lähtökohtana musiikillemme on tanssittavuus

Yhtyeen ohjelmistossa on ikivihreitä vuosien varrelta täydennettynä päivän iskelmillä ja omilla sävellyksillä. Jari ja Taika esiintyy pääasiassa tanssilavoilla, ravintoloissa, kesäjuhlilla, pikkujouluissa sekä yritys-, perhe- ym. tapahtumissa.

Yhtyeen puuhamiehenä häärii Jari Mustajärvi, jonka rakkain instrumentti on haitari. Hän toimii myös yhtyeen solistina ja esiintyy tarvittaessa myös sooloartistina haitarin ja/tai taustaäänitysten kanssa.

Yhtyeelle omaleimaisen soundin antavat Jaakko ”Jaska” Heikkilän puhaltelemat saksofonisoolot. Tanssittavat tahdit takaa rumpali Hannu Karvia, juurevat bassokuviot näppäilee Jukka Kaurila ja solistina häärii Jari Mustajärvi, joka soittaa myös harmonikkaa.

Hannu Karvia on pitkän linjan muusikko, joka on keikkaillut yhtäjaksoisesti 70-luvulta lähtien jo yli 40 vuotta. Vuosina 1991 – 2003 hän soitti Suomen ykkösartisteihin lukeutuvan Ahti Lammen orkesterissa säestäen myös lukuisia muita suosittuja artisteja. Hannun rullaavat rumpukompit luovat soitannalle tukevan pohjan ja hän kuuntelee musiikkia herkällä korvalla.

Jukka Kaurila liittyi Taika yhtyeeseen vuonna 2009. Hän on lahjakas multi-instrumentalisti, joka hallitsee lisäksi haitarin ja rummut sekä näppäilee tarvittaessa myös kitaraa. Jukka toimii myös yhtyeen toisena solistina.

Saksofoni on ollut Jaakko Heikkilälle aina se mieluisin instrumentti. Jaakon soittoharrastus periytyy hänen isältään. Esiintymiskokemusta Jaakko on hankkinut eri puhallinorkestereissa ja tanssiyhtyeissä. Jaakon herkät fonisoolot herättävät keikoilla ihastusta. Mieluiten Jaakko soittaa tenoria, mutta myös altto- ja sopraanosaksofoni sopivat käteen.

Esitykset

Tanssimusiikkia
Kesto: 3-6 x 45 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Ohjelmistossamme on ikivihreitä vuosien varrelta, joita täydennämme uudemmalla musiikilla ja päivän iskelmillä. Lähtökohtana kappalevalinnoille on tanssittavuus ja soitamme vaihtelevasti erilaisia rytmejä. Tarkempi musiikillinen sisältö sovitaan asiakkaan kanssa tilaisuuden luonne huomioon ottaen.

Näytteet

Kokoonpano

Jari Mustajärvi
laulu, harmonikka

Jukka Kaurila
basso, laulua

Jaakko Heikkilä
saksofoni

Hannu Karvia
rummut

Erityismaininnat

Jari & Taika osallistui vuonna 2012 kappaleella ”Aamuyön ikuisuus” YLEn järjestämään Uuden Musiikin kilpailuun, jossa haettiin Suomen edustajaa keväällä järjestettävään Eurovision laulukilpailuun. Kappale sijoittui kilpailussa 12 parhaan joukkoon ja oli muutaman viikon ajan radio Suomen soitetuin levy. Voit kuunnella kappaleen ja muuta yhtyeen tuotantoa tällä sivulla olevista linkeistä.

Vuonna 2013 Jari & Taika teki konserttikiertueen Vietnamissa esiintyen Hanoissa ja Haiphongissa, jossa yhtye tavoitti paikallisten TV-kanavien välityksellä miljoonia kuuntelijoita. Yhtye on käynyt useita kertoja esiintymässä myös Floridassa.

Lisätiedot

Yhtyeen valttina on monipuolisuus. Ohjelmistossamme on päivän iskelmiä, ikivihreitä vuosien varrelta, omia sävellyksiä ja viihdemusiikkia, joista rakennamme tilaisuuden luonteen ja asiakkaan toiveet huomioiden sopivan ohjelmiston.

Kappalevalinnoissa kiinnitämme erityistä huomiota musiikin tanssittavuuteen.